Wij zijn een Dynamisch Ontwikkelende Bouwonderneming

Wij zijn een dynamisch ontwikkelende bouwonderneming gevestigd in Slowakije. We zijn actief op de buitenlandse markt sinds 2013.

Dankzij onze professionele verlening van bouwdiensten hebben wij ons, door de implementatie van kleinere projecten, ontwikkeld tot de capaciteit om belangrijke projecten voor buitenlandse bedrijven te realiseren.

We hebben de positie ingenomen van een betrouwbare onderaannemer voor samenwerking op lange termijn.

Interieur en Exterieur Reconstructie

Onze onderneming houdt zich voornamelijk bezig met implementatie van interieur en exterieur in breed spectrum, reconstructie en bouw van wooneenheiden, gezinswoningen, polyfunctionele objecten en industriële of zakelijke gebouwen.

Geleidelijk hebben we uitgebreid onze specialisatie ook aan projecten gericht op productie van glasvezelversterkte polyester en oppervlaktebehandeling van metalen.

Meer dan 200 Mensen

Wij zorgen voor werkgelegenheid voor meer dan 200 mensen. We hebben met succes deelgenomen aan honderden projecten, waardoor we veel nieuwe ervaringen kregen en daardoor hebben we een belangrijke positie op de buitenlandse markt ingenomen, vooral in de landen van Benelux en in Frankrijk.

Onze motivatie en ons succes is de tevredenheid van onze klanten, dit is ook ons primaire doel.

Neem contact met ons op

Wij zijn er voor u


  • +421 917 966 390
  • Lopúchov 61
    086 41 Lopúchov
    Slowakije