Wij zijn bouw, dynamisch ontwikkelende onderneming

Wij zijn bouw, dynamisch ontwikkelende onderneming gevestigd in Slowakije. We zijn actief op de buitenlandse markt sinds 2013.

Dankzij onze profesionaliteit in dienstverlening in bouwdiensten zijn wij zich door de implementatie van kleinere projecten ons verwerkt tot mogelijkheid om te realiseren belangrijke projecten voor buitenlandse bedrijven.

We hebben de positie ingenomen van een betrouwbare onderaannemer voor samenwerking op langere termijn.

Interieur en exterieur reconstructie

Onze onderneming houdt zich voornamelijk bezig met implementatie van interieur en exterieur in breed spectrum, reconstructie en bouw van wooneenheiden, gezinswoningen, polyfunctioneele objecten en industrieele of zakelijke gebouwen.

Geleidelijk hebben we uitgebreid onze specialisatie ook aan projecten gericht op productie van glasvezelversterkte polyester en oppervlaktebehandeling van metalen.

Meer dan 200 mensen

Tot heden wij zorgden voor werkgelegenheid voor meer dan 200 mensen. We hebben met succes deelgenomen aan honderden projecten, waardoor we kregen veel nieuwe ervaringen en daardoor ingenomen belangrijke positie op de buitenlandse markt, vooral in de landen van Benelux en in Frankrijk.

Wij beschouwen als het succes en de motivatie de tevredenheid van onze klanten, die werdt voor ons ook primaire doel.

Contactez nous

Wij zijn er voor u


  • +421 917 966 390
  • Karpatská 804/10
    089 01 Svidník
    Slowakije